Unibet* er det mest besøgte spilleselskab i Norden og herefter følger PokerStars, William Hill (har ikke dansk licens), Betsafe og monopolet Svenska Spel.

Det er konklusionen fra internetanalysefirmaet comScore, som har undersøgt, hvilke spilleselskaber der er de mest eftertragtede i Norden bygget på unikke besøg. Undersøgelsen viser, at i april 2013 besøgte godt 4,8 millioner danskere, svenskere, nordmænd og finnere en spillehjemmeside. Det svarer til en tredjedel af Nordens internetbrugere.

- I Sverige ligger Unibet* noget tættere på Svenska Spel, end vi gør på Danske Spil* i Danmark. I Sverige er vi klar nummer to på markedet, mens vi i Danmark kun er et mulehår foran vores nærmeste konkurrent (bet365*) i kampen om andenpladsen, siger Per Marxen fra Unibet* til eb.dk. Den danske pressechef undrer sig over, hvor netop Bet365* er henne i undersøgelsen.

I Danmark er Danske Spil* klart det største spilleselskab med 59,4% af det samlede danske marked, mens PokerStars indtager førstepladsen på pokerområdet.