Danske Spil* har valgt at udskyde lanceringen af en ny online platform, som har været varslet siden liberaliseringen af det danske spillemarked.

Oddset-chef, Jens Nielsen, udtaler til Ekstra Bladet:

"På et tidspunkt forventede vi at lancere i juni, men nu hedder målsætningen efteråret. Egentlig er det ganske udramatisk. I så stort et projekt går alle ting ikke altid som planlagt. Vi vil være 110 procent sikre på, at alt fungerer, som det skal, før vi lancerer."

En af bevæggrundene for lancering af det nye system er, at Danske Spil* rent teknisk ikke kan udbyde lige så mange kampe (og spiltyper) som konkurrenterne. Faktisk kan Danske Spil* på nuværende tidspunkt kun tilbyde op til 999 spil (alt inklusive) ad gangen.

Ydermere gør det gamle system, at Danske Spil* ikke modtager spil om natten, hvor konkurrenterne ofte kører med livebetting på de amerikanske sportsgrene og begivenheder. F.eks. er live spil på finale-serien i NBA ikke muligt hos Danske Spil*.

På nuværende tidspunkt er lanceringen af den nye platform udskudt fra juni til "en gang i efteråret". Systemet leveres af OpenBet som også leverer software til William Hill og Ladbrokes. Her på redaktionen ser vi frem til lanceringen af den nye platform.