Fra håndbold-EM til fodbold-VM - og så skal vi også til bold i Holland, England og Skotland. Tirsdagen er fyldt med tips. Se hvad vi har at byde på...

De danske håndboldpiger har ikke meget tid til at hvile på laurbærrene efter gårsdagens flotte sejr over Rusland. I aften (kl 20:45) gælder det holdets anden mellemrundekamp - mod Kroatien.

I skrivende stund har vi ingen analyse af opgøret, men der kan være noget på vej fra vores håndboldeksperter. I mellemtiden kan man se de tips de har udlagt til dagens øvrige EM-kampe. Der er således et spil til Holland-Ungarn (kl 16:15) og to tips til Norge-Ukraine (kl. 20:15).

Fra EM i håndbold skal vi til VM i fodbold. Klubfodbold. Slutrunden spilles i disse dage i Abu Dhabi, med finale på lørdag. I dag gælder det semifinalen (kl 17) mellem congolesiske Mazembe og brasilianske Internacional - en kamp Torben N. Sørensen har analyseret.

Og så spilles der også ganske almindelig ligafodbold i dag - og også her har vores eksperter tips. Således i den hollandske Æresdivision (Venlo-Roda), den engelske Ligue 2 (Cheltenham-Southend) og den skotske 3. division (Elgin-Albion).

Se tip-oversigten (med links) på forsiden af BetXpert.com