Sidste fredag ramte ishockeyekspert Mike Larsen odds 6,2. Gentager han successen i dag?

Også denne gang er det en sønderjysk skalp Larsen er ude efter. Mestrene fra SønderjyskE er skadesplagede og inde i en uvant dårlig periode med 4 nederlag i 5 kampe - herunder sidste fredags oddsbombe: 1-2-nederlaget på hjemmebane mod Herning.

I aften (kl 19:30) gælder det udekampen mod ganske hjemme- og formstærke Hvidovre, og hvorfor ikke gå efter endnu et højoddset langskud? Mike anbefaler det i hvert fald, til odds 6,0.

Se hans analyse af kampen.

Mike Larsen har en tilbagebetaling på 128% for sine 2010-tips (106 styk). I de seneste 30 dage, hvor han har ramt 15 ud af 20 spil, siger tilbagebetalingen 175%.

Fredagens andre tips

Vi har i det hele taget gang i en frisk fredag med diverse analyser og tips. Ud over dansk ishockey, handler det om fodbold.

Vi har et spilforslag til dagens kvartfinale ved VM for Klubhold. Vi har tyske tips - både Hannover-Stuttgart fra 1. Bundesliga, og Aachen-Düsseldorf fra den næstbedste række. Og vi har tips til den hollandske Æresdivision (Heracles-Venlo) og til den engelske Championship (London-derbyet QPR-Watford).

Og så skal man ikke glemme at EM i kvindehåndbold er i fuld gang. Pt foreligger der ingen analyser af dagens kampe, men der kan være noget på vej fra vores 3 håndboldeksperter.

Se oversigten over alle vores analyser og tips på forsiden af BetXpert.com