Det er en historisk dag i dag.

I dag bliver den nye danske spillelovgivning vedtaget i Folketinget.

Det betyder, at Ladbrokes i det kommende år får mulighed for at ansøge om en dansk spillelicens – og dermed bliver Danske Spils monopol siden 1948 på sportspil brudt.

For Ladbrokes er dagen i dag en milepæl efter mange års kamp for at få brudt det danske spillemonopol til fordel for et mere tidssvarende, reguleret spillemarked.

Et spillemarked der i højere grad lever op til spillernes krav og forventninger, til pris, produkt, service og forbrugerbeskyttelse.

Lovgivningen, som politikerne vedtager i dag, er dog kun første skridt på vejen. Ladbrokes ser derfor frem til at tage del i den fortsatte udvikling af et moderne og konkurrencedygtigt dansk spillemarked til gavn for spillerne.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Det er naturligvis en helt speciel dag for os. Målsætningen om at få afskaffet spillemonopolet på de områder, som vi ansøgte Skatteministeriet licens om tilbage i 2003, er i dag blevet opfyldt.”

”Vi ser frem mod det fremtidige danske spillemarked, men der vil være behov for en fortsat udvikling af lovgivningen. Simpelthen for at sikre, at det danske spillemarked bliver konkurrencedygtigt i forhold til udlandet og dermed kan leve op til de danske spilleres forventninger og krav.”