18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
FC Midtjylland
vs
Union St.Gilloise
24. oktober 2024 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Europa League
MCH Arena    Sebastian Gishamer
Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.
Vis mere
Vis mindre

Odds på FC Midtjylland - Union St.Gilloise 24/10, Europa - Europa League

Der er lagt op til en ny, spændende aften med europæisk fodbold på MCH Arena, når FC Midtjylland tager imod belgiske Union Saint-Gilloise i Europa League torsdag d. 24. oktober. FC Midtjylland har fire point efter de to første runder og er favoritter til at tage alle tre point mod de belgiske gæster, som ikke har vundet på udebane i de sidste otte forsøg. Læs mere om FC Midtjylland mod Union Saint-Gilloise og se de bedste odds på opgøret her. 

FC Midtjylland - Union Saint-Gilloise odds

Ifølge bookmakerne har FC Midtjylland størst chance for at tage alle tre point på MCH Arena torsdag aften. Bookmakerne tilbyder i øjeblikket omkring odds 2,20 på en FC Midtjylland-sejr, hvilket svarer til en chancevurdering på omkring 43%. En sejr til de belgiske gæster ligger omkring odds 3,25, mens et spil på uafgjort giver odds 3,40. 

Startopstillinger (forventede)

FC Midtjylland
FC Midtjylland
Union St.Gilloise
Union St.Gilloise

Se flere odds på fodbold i vores matchcenter.

Bookmakere med odds til FC Midtjylland - Union Saint-Gilloise

Se alle aktuelle odds og væddemål på FC Midtjylland - Union Saint-Gilloise hos følgende bookmakere med dansk licens.

Besøg Expekt

600 kr. live freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Velkomstbonus uden gennemspilskrav
Stort udvalg af sportsmarkeder og oddsmarkeder
Super effektiv kundesupport
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80 indenfor 14 dage.

Yderligere vilkår

18+ | Kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun for nye spillere | Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 | Maks freebet op til 600 kr. | Aktiveres under "mine tilbud" og skal bruges inden 60 dage | Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede | Freebet gælder kun som et livebet


Regler og vilkår:  Vi henviser til Expekt hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Danske Spil

Danske Spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

FC Midtjylland vs Union Saint-Gilloise

Optakt til FC Midtjylland mod Union Saint-Gilloise

Torsdag d. 24. oktober er der igen Europa League på programmet på MCH Arena, når FC Midtjylland får besøg af belgiske Union Saint-Gilloise i tredje spillerunde.

FC Midtjylland ligger forud for opgøret på 9. pladsen med 4 point efter at have spillet uafgjort mod Hoffenhein og vundet over Maccabi Tel Aviv i første og anden runde.

Torsdagens modstander fra Union Saint Gilloise indtager 26. pladsen i Europa League-tabellen efter at tabt 2-1 ude mod Fenerbahce i første runde og spillet 0-0 hjemme mod Bodø/Glimt i anden runde.

FC Midtjylland er ikke inde i deres bedste periode, men midtjyderne er favoritter til at tage alle tre point mod Union Saint-Gilloise, der har haft store problemer på udebane i denne sæson.

FC Midtjylland skal tilbage på hesten

Én ting er sikkert; hvis FC Midtjylland har ambitioner om at slå Union Saint-Gilloise torsdag aften, kræver det i første omgang, at de spiller bedre end i deres to seneste Superliga-kampe.

FC Midtjylland tabte i sidste runde 3-2 ude mod Sønderjyske i en kamp, hvor midtjyderne spillede langsomt og overlod meget af initiativet til Sønderjyderne. Noget, som FC Midtjyllands træner, Thomas Thomasberg, også var overrasket over.

"Vi har lige haft en landskampspause, hvor vi trænede godt. Derfor er jeg egentlig også ret overrasket over, hvordan vi kom ud i første halvleg. Men nederlag gør altid ondt, så det vil man selvfølgelig gerne revanchere i den næste kamp",  sagde Thomasberg efter kampen og lagde dermed op til, at FC Midtjylland skal ud og bevise noget mod Union Saint-Gilloise.

FC Midtjylland har ikke virket som et hold, som har haft svært ved at motivere sig selv i de to første Europa League-kampe mod Hoffenheim og Maccabi Tel Aviv, men holdet har til tider virket sårbare i defensiven i denne sæson. Mod Maccabi Tel Aviv var midtjyderne decideret heldige med ikke at indkassere mål.

FC Midtjylland kan dog glæde sig over, at torsdagens Europa League-modstander nogle gange har det svært med at finde vej til netmaskerne.

enlightenedVidste du...

Union Saint-Gilloise har spillet 0-0 seks gange i deres seneste 15 kampe og scoret to mål i deres seneste fem udekampe.

Sebastien Pocognoli

Foto: Union Saint-Gilloises træner,  Sebastien Pocognoli. Copyright:  BRUNO FAHY / AFP

Union Saint-Gilloise har det ofte svært på udebane

Det kan godt være, at FC Midtjylland kommer ind til det her opgør på bagkant af to nederlag i Superligaen, men Union Saint-Gilloise er heller ikke inde i en god periode.

Der er flere dårlige statistikker, der forfølger de belgiske pokalvindere i øjeblikket. De har eksempelvis kun vundet to af deres seneste ti kampe, og de har ikke formået at vinde på udebane i de sidste otte forsøg, hvor de har tabt fore og spillet fire uafgjort.

Union Saint-Gilloise har desuden haft problemer med effektiviteten foran mål på fremmed græs. I tre ud af deres seneste fem udekampe er de gået fra banen uden at få bolden i nettet. Til gengæld har deres defensiv været relativ solid. I de sidste 10 kampe har de kun lukket 5 mål ind. 

Alt taget i betragtning giver det god mening, at bookmakerne vurderer FC Midtjylland til at være favoritter i kampen mod Union Saint-Gilloise. Men hvis midtjyderne ikke skal blive et nyt 0-0-offer for Union Saint-Gilloise, kræver det først og fremmest, at de er mere aggressive og spiller i et højere gear, end de eksempelvis gjorde i seneste Superligakamp mod Sønderjyske. Hvis de kan gøre det, bør de have gode muligheder for at få tre point mere på Europa League-kontoen.

FC Midtjylland og Union Saint-Gilloise startopstillinger

FC Midtjylland må undvære Paulinho, Cho Gue-sung, Marrony, Victor Lind, Olsson, Mbabu og Edward Chilufya til opgøret. Union St.Gilloise vil være uden Kababngu, mens det er usikkert, om Teklab og Traore vil være til rådighed. Det her er vores bud på, hvordan FC Midtjyllands og Union Saint-Gilloise stiller op:

FC Midtjylland (4-4-2): Olaffson, Andersson, Bech, Diao, Bak, Simsir, Martinez, Castillo, Osorio, Kuchta, Franculino

Union Saint-Gilloise (4-3-3): Moris, Machida, Allister, Burgess, Castro-Montes, Rasmussen, Vanhoutte, Sadiki, Niang, Rodriguez, Ivanovic

Vinderchancer

FC Midtjylland vinder Kampen ender uafgjort Union Saint-Gilloise
42,29% chance 27,98% chance 29,73% chance

OBS: Baseret på odds hos Bet365.

Spilforslag: FC Midtjylland - Union Saint-Gilloise: 1

Selvom det hele ikke spiller for FC Midtjylland i øjeblikket, tror vi, at de er i stand til at slå Union Saint-Gilloise torsdag aften. Belgierne har det svært på udebane, hvor de ikke har vundet i de sidste otte forsøg. Deres problemer med at score mål vil heller ikke hjælpe dem med at få point ude mod FC Midtjylland, som har scoret ti mål i deres seneste 10 hjemmekampe. Vi tror derfor på en smal 2-1- eller 1-0-sejr til midtjyderne. Et spil direkte på 1-tallet giver i øjeblikket odds 2.25 hos eksempelvis NordicBet*. Find det nuværende højeste odds på en sejr til FC Midtjylland i tabellen herover.

Sådan kan du se FC Midtjylland mod Union Saint-Gilloise

Kampen mellem FC Midtjylland og Union Saint Gilloise vises eksklusivt hos Disney+. For at se FC Midtjylland - Union Saint Gilloise skal du altså have et abonnement hos Disney+. Det koster 49 kr. om måneden. Med et abonnement hos Disney+ vil du have adgang til alle kampe i Europa League og Conference League. Se mere hos disneyplus.com.

Statistik

Se statistik over FC Midtjylland og Union Saint-Gilloise i Europa League her: Statistik - Europa League

Ofte stillede spørgsmål

Se svar på ofte stillede spørgsmål om kampen mellem FC Midtjylland og Union Saint-Gilloise.

Hvornår starter FC Midtjylland vs Union St. Gilloise?

Kampen fløjtes i gang kl. 18.45 dansk tid torsdag d. 24. oktober.

Hvilken tv-kanal viser FCM - Union Saint-Gilloise?

FC Midtjylland - Union Saint-Gilloise vises ikke på tv. Kampen live streames hos Disney+.

Hvad er chance for, at FCM slår Union Saint-Gilloise?

Ifølge bookmakerne har FCM omkring 43% chance for at vinde kampen mod Union Saint-Gilliose.

Feedback