18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bundesliga odds 2024/2025 - Hvem vinder det tyske mesterskab?

Opdateret

Hvem vinder Bundesligaen 2024/2025? Ifølge bookmakerne er der størst chance for, at mesterskabet kommer til at stå imellem Bayern München og sidste års vindere fra Bayer Leverkusen. Her kan du se de seneste odds på vinderen af Bundesligaen og læse om de største favoritter til at vinde det tyske mesterskab.

Odds på Bundesligaen hos Bet365

Bundesliga odds 2024/2025

Her kan du se opdaterede odds på vinderen af Bundesligaen 2024/2025 hos Bet365, NordicBet og Unibet.  

Odds på Bundesligaen hos Bet365

Bundesliga-trofæet

Foto: Hvem vinder Bundesliga-trofæet 2025? Copyright:  INA FASSBENDER / AFP

Hvem har størst chance for at vinde Bundesligaen 2024/2025? 

Bayer Leverkusen var ikke favoritter til at vinde Bundesligaen i 23/24. Men det gjorde de alligevel - og endda uden at tabe én eneste kamp. Aldeles imponerende! Læg dertil, at Xabi Alonsos tropper dermed brød en stime på 11 mesterskaber i træk fra Bayern München.

Måske får vi endnu en overraskende vinder af Bundesligaen i den kommende sæson, nu hvor Bayerns monopol er blevet brudt. Titlen er i hvert fald mere up for grabs, end den har været længe. Her gennemgår vi de fem største favoritter til at vinde det tyske mesterskab 2024/2025.

5. VfB Stuttgart

Stuttgart vandt senest det tyske mesterskab helt tilbage i sæson 06/07. Det vil bl.a. af den grund være aldeles chokerende, hvis sydtyskerne tager trofæet hjem. Bookmakerne giver da også omkring odds 41 på Stuttgart som mester.

I den forrige sæson sneg Stuttgart sig helt op som nummer 2 i Bundesligaen - foran Bayern, men hele 17 point efter de suveræne mestre fra Leverkusen. Det kræver en meget optimistisk fan af Stuttgart for at tro på, at man kan gøre det bedre i denne sæson.

Stuttgarts mest markante indkomne transfers i dette vindue er: Demirovic, Rouault, Leweling, Stergiou og Chabot. De største salg af spillere har været: Guirassy og Waldemar - begge til Dortmund. To spillere, hvis fravær kommer til at gøre ondt.

42-årige Sebastian Hoeneß råder over et rigtig fornuftigt mandskab, som er klar til at drille de store igen i år. Skal man pege på en svaghed hos Stuttgart, så er der rigtig langt op i kvalitet til de profiler, som de øvrige hold i denne gennemgang råder over. Stuttgart skal skynde sig at få spillet en slagkraftig enhed sammen, hvis de vil gentage succesen fra sæson 23/24.

4. RB Leipzig

RB Leipzig er klubben, som alle de andre i Tyskland elsker at hade - sammen med Bayern München. RB står ikke for Red Bull pga. tyske regler - men RasenBallsport. Der er dog i høj grad tale om en klub, som hører til i Red Bull-familien.

RB Leipzig sluttede på en noget skuffende fjerdeplads i den forgangne sæsons Bundesliga. Man vil helt sikkert gerne højere op i tabellen. Klubben er stadig relativt ung i den nuværende form og har endnu ikke vundet Bundesligaen.

Yussuf Poulsen har spillet i RB Leipzig siden 2013, hvor han kom til som en ganske ung mand fra Lyngby. Den danske angriber har således været en del af klubbens opstigning fra 3. Bundesliga til tophold i den bedste Bundesliga.

Træner Marco Rose har fået et par spændende forstærkninger ind i form af 18-årige Ouedraogo og målmanden Vandevoordt. Væk fra klubben er taget bl.a. Angelino, Blaswich og Hugo Ramos. Alt i alt er der dog tale om ret meget det samme mandskab som fra før sommer.  Kontinuitet kan være nøglen til større succes i denne sæson for RB Leipzig. Bookmakerne giver i omegnen af odds 13 på klubben som mester.

3. Borussia Dortmund

Edin Terciz ud og Nuri Sahin som ny mand i front. En femteplads og deltagelse i CL-finalen var alt i alt ikke tilfredsstillende i en klub af Dortmunds størrelse. Man sluttede hele 27 point efter Leverkusen i tabellen. Det må ikke gentage sig.

Dortmund blev mestre i både sæson 10/11 og 11/12. Man drømmer sig tilbage til de gode gamle dage, som faktisk ikke ligger så langt tilbage i tiden. Den tidligere assistent - og spiller i klubben - Sahin får ansvaret for, at Dortmund igen kommer til at række ud efter mesterskabet.

Ind er kommet bl.a. Yan Couto, Gross, Guirassy og Waldemar. De skal øge konkurrencen i en trup, der i forvejen rummer masser af kvalitet. Dortmund har sagt farvel til bl.a. Rothe og Maatsen - og så har man solgt bomberen Füllkrug til West Ham for 27 millioner euro.

Det var lidt et paradoks, at man i forrige sæson kunne præstere så godt i Champions League - men overvejende skuffe i den hjemlige Bundesliga. Måske lagde man for mange æg i den europæiske kurv?

Borussia Dortmund giver omkring odds 11 som tysk mester. Der er således langt op til bookmakernes vurdering af de to store favoritter. Men Dortmund har altså gjort det før.

2. Bayer Leverkusen

Xabi Alonso og Bayer Leverkusen kommer fra en regulær drømmesæson, som først fik lidt malurt i bægeret, da man tabte finalen i Europa League til Atalanta. Det var så også den eneste kamp, man tabte i HELE sæsonen. Ufatteligt.

Bayer Leverkusen vandt Bundesligaen for første gang i klubbens historie. Læg dertil, at man også lige hev DFB Pokalen hjem. Jo, det var helt vildt, hvad Leverkusen præsterede. Man kan nu langt om længe sige farvel til ‘Neverkusen’ som øgenavn. Det hører fortiden til.

Leverkusen har hentet potente spillere ind i form af Terrier, Belocian og Aleix Garcia. Ellers har man i det store hele holdt fast på den afbalancerede trup, som nu skal ud at prøve kræfter med Champions League.

Man kan med rette spørge sig selv, om Bayer Leverkusen kan gøre det bare i nærheden af lige så godt som i forrige sæson. Det må forventes, at man kommer til at smide en del flere point i Bundesligaen grundet hårde kampe i Champions League.

Bookmakerne giver omkring odds 3.5 på, at Leverkusen genvinder Bundesligaen. Et ganske højt odds, når man tager i betragtning, hvor suverænt holdet var i sæson 23/24.

1. Bayern München

Vincent Kompany blev ansat som ny træner i Bayern München. Et ret overraskende valg, må man sige. Der var bare lige det, at flere andre kandidater tilsyneladende takkede nej til tjansen - bl.a. Ralf Rangnick.

Bayern fik brudt sin stime på 11 mesterskaber i træk af Bayer Leverkusen. Det bliver op til Kompany og den stjernebesatte spillertrup at tage titlen ‘hjem’ til Bayern igen. Men let bliver det ganske givet ikke. Man manglede godt nok meget i forrige sæson, hvor man måtte nøjes med en tredjeplads - hele 18 point efter mestrene.

Bayern har vanen tro hentet spillere ind for adskillige millioner euro. Mest markant har man forstærket sig med Palhinha, Olise, Zaragoza og Hiroki Ito. Ellers har man i skrivende stund - endnu - ikke sagt farvel til store profiler.

Bayern München er i en helt anden liga end klubber som Anderlecht og Burnley. Vincent Kompany får virkelig sit at se til som træner i det sydtyske galehus. En god start på sæsonen vil gøre underværker. Ellers kan de kritiske røster godt komme frem på et tidligt tidspunkt. Bayern er bookmakernes store favorit til at vinde Bundesligaen. Man får kun ca. odds 1.45 på endnu et mesterskab til Tysklands største klub.

Spilforslag: Leverkusen vinder Bundesligaen igen i år

Jeg tror, Bayer Leverkusen vinder Bundesligaen 2024/2025. Vincent Kompany som træner for Bayern München lyder altså ikke som noget, der bare kommer til at fungere perfekt fra første færd. Så tror jeg langt mere på, at Xabi Alonso og Leverkusen kører videre i nogenlunde samme rille. Leverkusen sætter en fed streg under, at de ikke er Neverkusen. De genvinder Bundesligaen - dog med noget mindre margin ned til forfølgerne. Men alt andet ville også være meget underligt.

Harry Kane og Thomas Müller

Foto: Vil Harry Kane og co. fra Bayern München igen gå glip af det tyske mesterskab? Copyright: JAVIER SORIANO / AFP

Bookmakere med odds på Bundesligaen

Besøg VBet

Op til 500 kr. Gratis spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Masser af odds på dansk fodbold
Konkurrencedygtige odds på de store sportsligaer i verden
24 timers live chat support
Brugervenlig platform til mobile enheder
Over 40 forskellige sportsgrene med odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Gratis spil gyldigt i 7 dage - Maksimum Gratis spilbeløb 500 kr. - Gevinster fra Gratis spillet inkluderer ikke indsatsen

Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye verificerede spillere | Kun for det første væddemål | Min. Indbetaling: 40 kr. Væddemålstype: Enkelt/multi
Regler og vilkår:  Vi henviser til VBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Danske Spil

Danske Spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Mr Green

100 kr. i kontanter

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Udmærket velkomstbonus
Stort spiludbud på både sport og casino
Konkurrencedygtige odds
Brugervenlig og god mobil app
Lynhurtige ind- og udbetalinger
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indbetal og spil for 100 kr. indenfor 60 dage og få 100 kr. i kontanter. Indbetalingen på sport skal omsætte 1 gang til minimum 2.00 i odds og de 100 kr. modtages når væddemålet er afgjort.

Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye spillere
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Expekt

600 kr. live freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Velkomstbonus uden gennemspilskrav
Stort udvalg af sportsmarkeder og oddsmarkeder
Super effektiv kundesupport
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80 indenfor 14 dage.

Yderligere vilkår

18+ | Kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun for nye spillere | Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 | Maks freebet op til 600 kr. | Aktiveres under "mine tilbud" og skal bruges inden 60 dage | Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede | Freebet gælder kun som et livebet


Regler og vilkår:  Vi henviser til Expekt hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God velkomstbonus på sport
Stort spiludvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
Rigtig god mobilapp
Meget brugervenligt og flot site
Konkurrencedygtige odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår

Kun tilgængeligt for nye kunder.


Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg NordicBet

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg ComeOn

100% bonus up til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Glimrende velkomstbonus
God brugeroplevelse
Stort spiludbud på sport og casino
Høje odds på Superligaen
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5x omsætningskrav på indbetaling + bonusbeløb til min. odds 1.80 indenfor 60 dage. Maksimale indsats per væddemål er 250 kr.

Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Betfair Sportsbook

100% op til 1.500 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høje odds på 2-vejs spil
Hyppige promotions til kunder
Stort livebetting-udbud
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav x indskud til minimum odds 0,00.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 0 kr for at spille den fulde bonus fri.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Betfair Sportsbook hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Spreadex

500 kr i bonus

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Spreadbetting
Skattefrie gevinster
Stærkt og bredt udvalg af odds
Fremragende velkomstbonus
Mulighed for spreadbetting
Godt spiludvalg på livebetting
Mange specialspil
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 2,00.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 500 kr indenfor 90 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår

Bonus gælder kun for nye danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 125 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 500 DKK. væddemål og modtag 4 x 125 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 500 DKK. = 500 DKK.) • Gratis væddemål udløber 60 dage efter tildeling • Min. odds 2.00. • Generelle bonusvilkår gælder.


Regler og vilkår:  Vi henviser til Spreadex hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Bwin

100% op til 1000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort spiludbud
Fremragende livebetting-sektion
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Bonus fungerer som et refunderingstilbud, hvilket betyder, at hvis du fx placerer et væddemål på 1.000 kroner og taber, så vil du modtage 1.000 kroner som et freebet uden omsætningskrav.

Yderligere vilkår

Dette tilbud gælder kun for nye kunder. Kunder, som har haft en Bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling, efter du har oprettet en konto.


Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg LeoVegas

1.000 DKK Matched freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høj velkomstbonus
Stort spiludvalg
Høj tilbagebetaling
Lukrative kampagner
Konkurrencedygtige odds
Brugervenlig mobilapp
Hurtige ind- og udbetalinger
18+ | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK i dit første spil indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1.000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under "min tilbud" og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til LeoVegas hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Cashpoint

Op til 500 DKK i freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stabile odds
God kundeservice
Ingen gebyrer
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1.

Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint.dk
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Tipwin

100% op til 800 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Gode linjer på håndbold
Flotte odds
Brugervenlig
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 10.00x indbetaling og bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 16000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen er tilgængelig for alle nye spillere. Bonussen tilføjes automatisk til din konto. Højst 800 kroner per kupon tæller med i gennemspilningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Tipwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Betsson

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stærkt udbud af sportsmarkeder
Garvet spiludbyder med årelang erfaring i branchen
Flotte odds på dansk og internatonal top fodbol
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betsson hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Campobet
Moderne hjemmeside
Udmærket spiludvalg
Mulighed for odds boost
Omsætningskrav Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Campobet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Betinia

100% bonus up til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God velkomstbonus
fint spiludvalg
Hurtig hjemmeside
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.

Yderligere vilkår For at kvalificere sig til bonussen skal spilleren gennemspille det fulde beløb af den første indbetaling mindst én gang med odds på mindst 1,50. Maks beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er 500 DKK. Indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill kvalificerer ikke til denne kampagne.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betinia hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg MrPlay

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Godt spiludvalg
Gode ind- og udbetalingsmuligheder
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 9.00x bonus til minimum odds 2,00.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 9000 kr for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Tilbuddet gælder kun for nye Mr Play kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til MrPlay hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Fakta om Bundesligaen 2024/2025

  • Regerende mestre: Bayer Leverkusen
  • Oprykkere: St. Pauli og Holstein Kiel
  • Spillerunder i sæsonen: 34
  • 1. spillerunde: d. 23. august 2024
  • 34. spillerunde: d. 17. maj 2025
  • Champions League pladser: 4 (Top 4 kommer i gruppespil)
  • Europa League pladser: 1 (nr. 5 kommer i gruppespil)
  • Europa Conference League pladser 1 (nr. 6 kommer i kvalifikationen)
  • Direkte nedrykningspladser: 2 (nr. 17 & 18)
  • Nedrykning-playoff pladser: 1 (nr. 16)

Seneste vindere af Bundesligaen

  • 2014/2015: Bayern München
  • 2015/2016: Bayern München
  • 2016/2017: Bayern München
  • 2017/2018: Bayern München
  • 2018/2019: Bayern München
  • 2019/2020: Bayern München
  • 2020/2021: Bayern München
  • 2021/2022: Bayern München
  • 2022/2023: Bayern München
  • 2023/2024: Bayer Leverkusen

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se svar på spørgsmål omkring odds på Bundesligaen.

Hvilken klub har størst chance for at vinde Bundesligaen 2024/2025?

Ifølge bookmakerne er der størst sandsynlighed for, at Bayern München vinder Bundesligaen i denne sæson. Med udgangspunkt i bookmakernes foreløbige odds, har Harry Kane og co. omkring 66% chance for at blive tyske mestre.

Hvilken klub har størst chance for at rykke ned fra Bundesligaen?

I øjeblikket er der størst chance for, at Holstein Kiel, som rykke op i Bundesligaen til denne sæson, rykker ned til den næstbedste tyske række ved afslutningen af sæsonen.

Hvilken bookmaker tilbyder de højeste odds på Bundesligaen?

Det kommer fuldstændig an på spilmarkedet. Oddsene på kampene i Bundesligaen vil desuden også variere fra uge til uge. Øverst på denne side kan du sammenligne odds på vinderen af Bundesligaen hos Bet365, NordicBet og Unibet. I vores matchcenter kan du sammenligne odds på kampene i Bundesligaen i løbet af sæsonen og på den måde finde de højeste Bundesliga odds.

Hvilken spiller har størst chance for at blive Bundesliga-topscorer?

Harry Kane har forud for sæsonen størst chance for at blive topscorer i Bundesligaen 2024/2025.

Hvem har vundet bundesligaen flest gange?

FC Bayern München har vundet Bundesligaen flest gange (31).

Kommentarer

Feedback