Det er en temmelig heftig weekend vi begiver os ind i. Både lørdag og søndag er spækket med storkampe i diverse fodboldligaer. Og så er der jo alle de andre sportsbegivenheder, store som små, der jo meget vel kan udgøre saftige spilobjekter.

Lørdag byder et klassisk brag i den tyske Bundesliga når Bayern München tager imod Schalke 04. Og samme dag er der prestigiøst lokalopgør i den spanske hovedstad hvor Real Madrid gæster Atlético Madrid.

Søndag er endnu vildere. I den engelske Premier League er der Chelsea-Manchester United, og så bliver det vist ikke meget større. I Frankrig spiller Lyon mod Marseille, i Italien tager Inter imod Roma. Og i vores egen SAS Liga lyser to opgør op: Brøndby-Esbjerg og AaB-FCK.

Vi kan ikke love analyser af alle disse kampe, men en del af dem skal vi nok dække. Ligesom vi dækker en lang række andre sportsbegivenheder, herunder boksebraget lørdag aften mellem den russiske kæmpe Valuev og den engelske spradebasse Haye og søndagens NFL (inklusive et tip til den kamp der vises på TV Sport: Indianapolis Colts-Houston Texans).

Se oversigten over vores analyser og spilforslag på forsiden eller her.