Allerede torsdag var der indikationer om en god weekend på BetXpert, da seks af seks tips gik hjem og vi bl.a. ramte et spil til odds 6,50: http://betxpert.com/artikel/top-torsdag-og-spaendende-weekend-paa-betxpert

Fredag skulle vise sig også at blive indbringende. Vor håndboldekspert, Kenneth Bech, fandt solid værdi i noget som eksotisk som den ungarske kvindeliga. Dunaujvaros NKKSE var indtil videre pointløse i sæsonen, men Kenneth havde luret, at den første sejr lå lige om hjørnet. Den skulle komme fredag aften mod Bekescsaba, der ogå var sejrsløse og havde mistet et hav af profiler, og blev belønnet med nydelige odds 12,32!

Lørdag bød også på et par ramte odds i den høje ende. Borussia Mönchengladbach vandt en kneben sejr over FC Nürnberg og etmålssejren gav odds 4,00 igen.

I England havde Jesper Ambrosius forudset, at Manchester United kunne få det svært ude mod Stoke på Britannia Stadium. De fysiskstærke Stoke-spillere skuffede da heller ikke, da det lykkedes at Peter Crouch & co. at hente uafgjort - et spil der stod til odds 4,31.

Alt i alt et par et par fine dage her hos BetXpert, der gør os klar til en ny uge.