Efter fire VM-dage med langgabere & fremragende kampe, overraskelser & kyniske favoritsejre, træder de forsvarende verdensmestre ind i turneringen. Tirsdag kl. 21 møder Brasilien Kroatien i det der ligner kampen om førstepladsen i Gruppe F.

Brasserne er storfavoritter til at starte felttoget mod endnu en titel med en sejr over kroaterne, men en overraskelse KAN såmænd godt ligge og lure. Læs hvorfor i Frank Pilantras analyse af kampen på vores VM-side.

Læs også analyserne af de øvrige VM-kampe denne tirsdag, hvor der også tages hul på Gruppe G. Her mødes puljefavoritterne Frankrig og Schweiz (kl. 18), mens Sydkorea skal dyste med VM-debutanterne fra Togo (kl. 15).

Hos Frankrig er det store spørgsmål, om Zidane vil styrke holdet eller være en klods om benet. Under alle omstændigheder vil det være et gevaldigt boost, hvis man - som det ser ud - endelig starter med fremragende Ribéry på banen.

For Sydkorea gælder det om at udnytte en bedre organisation samt den kendsgerning, at Togo er havnet i et trænerkaos.

Læs analyserne: http://www.betxpert.com/ekspert/vm/

Bemærk, at man inde på den nævnte side kan skrive sig på en mailingliste - og dermed få et praj, når nye VM-analyser lægges på.

Husk også at tage et kig i vores grundige VM-optakt, hvor hvert hold gennemgås minutiøst: http://www.betxpert.com/vm/default.asp