Lørdag aften byder på et brag af en kamp, når de spanske giganter, Real Madrid og FC Barcelona, tørner sammen på Bernabeu. Ikke nok med at Unibet* TV sender kampen direkte, men El Clasico giver også to danske kunder muligheden for, at komme en tur til Manchester-derbyet næste weekend! 

Man kan kvalificere sig til konkurrencen på to måder: Enten via konkurrencen der løber op til kick-off på Bernabeu ELLER via en Live Betting-konkurrence på El Clasico.

OPTAKTSKONKURRENCE

Placér et singlevæddemål på minimum 50 kroner på El Classico, og man er automatisk i lodtrækningen om en tur for to personer til Manchester-derbyet næste weekend. For at deltage i lodtrækningen til denne konkurrence tæller kun væddemål placeret i perioden fredag d. 9. april kl. 12:00 til og med kick off på El Clasico lørdag d. 10. april kl. 22:00.

LIVE BETTING KONKURRENCE

Samme princip gælder i vores Live Betting konkurrence; Placér et singlevæddemål på Live Betting på minimum 50 kroner på El Clasico, så deltager man automatisk i lodtrækningen om en tur for to personer til Manchester-derbyet næste weekend.

PRÆMIERNE

2 x2 ture til Manchester City - Manchester United, som spilles lørdag d. 17. april kl. 12:45 (lokal tid). Turen inkluderer fly t/r, to overnatninger på Crown Plaza hotel (fredag til søndag), pre-match brunch samt to billetter til langsiden på City Stadium of Manchester til Manchester-derbyet.