Hele 81 gange pengene igen. Det var hvad Sportingbet måtte betale en masse danske kunder, som lørdag aften havde luret en amerikansk overraskelse mod de italienske favoritter.

Sportingbet havde, som altid under hele VM-turneringen, sat odds på, hvilken spiller som blev ”Man of the match” i kampen lørdag aften mellem USA og Italien.

Italien var på forhånd favorit til at vinde kampen efter deres flotte sejr over Ghana i deres første kamp ved VM. Derfor var det naturligvis de italienske spillere, som før kampen var favoritter til at ende med at blive kåret til ”Man of the match”

Adskillige kunder hos Sportingbet havde dog luret, at der kunne komme en overraskelse i kampen fra Gruppe E. Tidligere i VM-turneringen havde både Trinidad/Tobago og Angola klaret 0-0 mod henholdsvis Sverige og Mexico, og i sidstnævnte tilfælde blev målmanden for Angola kåret til ”Man of the match”. Kunne amerikanerne overraske mod italienerne, var Kasey Keller fra tyske Borussia M’Gladbach derfor absolut en mulighed som kampens bedste spiller.

Det var nøjagtig, hvad der skete. Kampen sluttede 1-1 og Kasey Keller var den store amerikanske helt. Ikke kun for amerikanerne, men også for alle danskerne, som havde luret Sportingbets odds 81,00 på Keller som ”Man of the match”.