Så er US Open i tennis i gang og som altid er der en masse gode spil muligheder hos Sportingbet. Ligeledes har vi denne gang også sat nogle rigtig konkurrence dygtige priser, så der er endnu mere værdi i det for dig.

Derudover har vi også et rigtig godt pengene tilbage spil til alle. Alle har prøvet at sidde med en vinder som var 2-0 oppe i sæt for så at sætte det hele over styr. Den frustration vil vi hos Sportingbet godt afhjælpe ved at tilbyde dig pengene tilbage, hvis det skulle ske for netop dig! Læs mere om vores specielle US Open promotion her:

Promotion

Lav et væddemål på et før kamp vinderspil på hvilken som helst US Open kamp og hvis netop din spiller sætter en 2-0 føring over styr, så giver vi dig pengene tilbage op til 250 kroner per væddemål!

-Dette tilbud gælder kun før kamp spil placeret som singler og placeret på vinderen af kampen under dette års US Open.

-Alle spil skal være på min. 25 kroner for at kvalificere sig til dette tilbud og maksimalt bonus man kan få tilbage er 250 kroner per spil. 

Husk du kan spille LIVE på det hele også via din mobil! Er det i øvrigt første gang du spiller via mobilen, så kan du få 50 kroner gratis!