Med seks runder tilbage af denne sæsons Premier League ligger Manchester United i spidsen med 72 point, eet point foran rivalerne fra Chelsea. 


Med andre ord er dagens brag på Old Trafford hvor United tager imod London-klubben, en kamp der kan få afgørende betydning for det engelske mesterskab. 

Vi har selvfølgelig en ekspertanalyse af det spændende opgør (der fløjtes i gang kl. 13:45) - på denne side.

Vindere af Betfair-konkurrence på vej til Manchester
Blandt tilskuerne på Old Trafford vil være mindst to BetXpert-brugere. De vandt nemlig de to præmier som vi udloddede i samarbejde med Betfair* i tirsdagens CL-konkurrence.

Hver præmie bestod af 2 billetter til United-Chelsea plus rejsepenge på 6.000 kr. Så de to heldige BetXpert-brugere har altså kunnet tage konen eller en kammerat med på turen.

De to vindere (som er blevet kontaktet og må formodes at være på vej til Manchester) blev:

Soee
bbt

Sådan går man glip af en præmie...
Faktisk var det i første omgang ikke "Soee" og "bbt" der blev udtrukket som vindere af konkurrencen. Men de oprindelige vindere opfyldte ikke betingelserne for konkurrencen, og vi måtte derfor trække lod igen.

I tirsdagens konkurrence var betingelsen for at deltage at man placerede et væddemål (på mindst 30 kr) hos Betfair* på CL-kampen Bayern München - Manchester United.

Et godt råd: Husk altid at følge reglerne i en konkurrence!