I sine år i Barcelona og Real Madrid viste Michael Laudrup, at han kunne tæmme den spanske tyr. Men kan han overføre sine tyrefægter-evner til sine Vestegns-drenge, når de i aften på Brøndby Stadion møder Espanyol i UEFA Cuppen?

Espanyol har i øvrigt hjemme i Barcelona, og selv om der er tale om den lille klub i byen, er der ikke tale om en nem opgave for danskerne. Espanyol råder bl.a. over den giftige angriber Luis Garcia, og erobringen af en UEFA Cup-plads i en så hård liga som den spanske tyder på høj klasse. Pt. har klubben dog problemer, man ligger blot to point over nedrykningsstregen, og derfor vil træner Lotina sandsynligvis spare nogle spillere i opgøret mod Brøndby.

Brøndby har dog også problemer - med et skadessvækket forsvar. Og alt i alt ligner det en kamp, hvor man skal være forsigtig med indsatserne, hvis man da ikke helt skal holde nallerne fra den...

Læs Rasmus B. Olesens analyse af Brøndby-Espanyol (kl. 20:45) og se også BetXperts øvrige UEFA Cup-analyser til denne onsdag, der bl.a. byder på valuebets i Prag (Slavia mod Monaco) og i Israel (hvor Maccabi Petach-Tikva møder Lokomotiv Moskva):

http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

I morgen, torsdag, spilles yderligere otte UEFA Cup-kampe. Hold øje med BetXperts analyser og tip.