Scandic Bookmakers går planken ud og udbetaler på FC København som danske mestre, otte runder før tid.

 

Der mangler otte spillerunder og der er seks point mellem FC København og OB. Alligevel mener Scandic Bookmakers det hele er afgjort, og at FC København igen bliver danske mestre. Den dansk-ejede bookmaker har i hvertfald udbetalt på guld til løverne.

 

Vi lever jo af at vores kunder dagligt tager chancer hos os med spil på diverse sportsvæddemål, hvorfor vi finder det naturligt at vi nu giver lidt igen, tager chancen og udbetaler til samtlige kunder der har satset på FC København som danske mestre, siger pressechefen hos Scandic Bookmakers, Frederik Skov, der fortsætter.

 

Der ligger selvfølgelig en klar risiko i det for vores side, for skulle de nærmeste rivaler fra OB overhale FCK indenom, er vi naturligvis nødt til at udbetale igen, men det er en risiko vi er parate til at løbe, og dermed glæde vores kunder med en uventet udbetaling, de ikke havde set komme, slutter Skov.

 

FCK sluttede i odds 1,12. De blev spillet inden sæsonstart til odds 1,65. Undervejs i sæsonen blev de på højeste tidspunkt endvidere spillet til odds 2,10, da OB førte SAS Ligaen.