I dag afsluttes U21 EM med bronzekamp i eftermiddag og finale i aften.

Bronzekamp: Tjekkiet-Hviderusland

En kamp mellem to skuffede semifinalister, der begge måtte se finaledrømmen ødelagt i ekstratiden.

Skuffelsen skal dog lægges på hylden for nu gælder det kampen om bronze OG OL-billetter. Englands tidlige exit betød nemlig, at kun tre af semifinalisterne kan kvalificere sig til OL i England til næste sommer.

To af pladserne går selvsagt til finaledeltagerne, mens den sidste kvalifikant skal findes blandt blandt de to semifinale-tabere. 

Både Tjekkiet og Hviderusland var nogle temmelig overraskende semifinale-deltagere, men hvem af dem løber med bronze og OL-pladsen? 

Læs info-analysen her og giv dit eget besyv med: http://betxpert.com/ekspert/tips/tjekkiet-u21-hviderusland-u21

Finale: Schweiz-Spanien

At netop denne finale er den mest logiske og mest retfærdige kombination, kan der nemt argumenteres for. Begge hold var uovertrufne i deres respektive grupper og har stået for noget af slutrundens flotteste fodbold.

Spanien er klare favoritter til at nuppe guldet, men det tog dem 89 minutter at knække hviderusserne, og dét kan have sat sig i hoved og ben. 

Schweiz har spillet flot fodbold og har, som det eneste hold ved slutrunden, formået at holde nullet i samtlige kampe. Nu skal man dog op imod en offensiv klasser over hvad man hidtil har mødt, og spørgsmålet er om Sommer & co. i den schweiziske defensiv kan holde Spanien stangen.

Læs info-analysen og giv dit eget besyv med: http://betxpert.com/ekspert/tips/schweiz-u21-spanien-u21