Aftenens VM-semifinale mellem Tyskland og Italien tegner til en særdeles lige affære og Bet365* har oplevet enorm interesse for de spil der indvolverer at kampen går i forlænget spilletid og evt. straffesparkskonkurrence.

Tyskerne viste stor effektivitet da de scorede på samtlige deres forsøg i straffesparkskonkurrencen mod Argentina fredag eftermiddag. En gentagelse ligger lige til højrebenet, hvis man skal tro kunderne hos Bet365*, som har modtaget indtil flere meget store væddemål på netop dette udfald.

Marketingchef for Bet365*, Allan Drost:
”De færreste kunder kunne stå for vores startodds på 11.00 på at tyskerne vinder efter straffespark, og selv efter at vi har justeret prisen ned i 8.00 og senest 7.50, bliver indskuddene på dette udfald ved med at komme i hobetal. Vi løber således en betydelig risiko på dette marked ved at have fastholdt dette høje odds, og som konsekvens kan det ende med at vi må til lommerne og udbetale et præmiebeløb på den pæne side af 1.000.000 kr. blot for dette marked, men sådan er spillets regler, så det må vi tage med”

Bet365*’s special-oddds på forklænget spilletid og straffesparkskonkurrence i aftenens semifinale:

Tyskland – Italien

Tyskland vinder efter forlænget spilletid: 11.00
Tyskland vinder efter straffesparkskonkurrence: 7.50
Italien vinder efter forlænget spilletid: 13.00
Italien vinder efter straffesparkskonkurrence: 9.00