AaB står med godt og vel det ene ben i UEFA Cuppens ottendedelsfinale efter 3-0-hjemmesejren over Deportivo. Men nordjyder sælger nødigt skindet før bjørnen er skudt, kvalt og dolket - og mon ikke Augustinussen og co. er indstillet på en slidsom affære når det i aften gælder returkampen i Spanien.

Hårdt arbejde bliver det nok også for FC København - der gæster Maine Road i Manchester og SKAL score. Københavnerne måtte nemlig nøjes med 2-2 i Parken mod Robinho og co. fra Manchester City.

Hvis det lykkes for AaB at holde forspringet og for FCK at overraske, skal de to danske hold i øvrigt mødes i ottendedelsfinalen. Men lad os se om det bliver aktuelt...

Umiddelbart har vi ikke fundet værdi i oddsene for de to kampe med danske hold (men kom gerne med dit bud på kampene i vores forum), men vi har kig på nogle af dagens andre UEFA Cup-opgør:

Vi har et Over 2,5 mål-tip til Wolfsburg-PSG - og så har Torben N. Sørensen udlagt et par spilforslag, til dels Wolfsburg-opgøret, dels Standard-Braga. Han forventer hjemmesejre i begge.