Ifølge den dystre digter Henrik Nordbrandt består året af 16 måneder - hvoraf november tegner sig for de fem. Så lang og tung er denne væmmelige vintermåned...

Det kan der være noget om, men november og vinter giver også gode associationer. Det er nemlig tiden for indbringende spilforslag fra vintersportseksperterne Nicolai Kristensen og Mads Rasmussen der kan fremvise imponerende tilbagebetalinger for deres indsigt i alskens skisport.

Tips til dagens løb - og langtidsspil

Vintersportssæsonen begyndte i slutningen af oktober - med storslalom i østrigske Sölden (Østrig). Ledsaget af en række tips fra Nicolais side. Desværre blev de fleste af tippene annulleret, men det ene der blev afgjort, gik hjem.

Og nu er Nicolai så igen på løjpen med spilforslag. Han havde tips til fredagens langrend i norske Beitøstolen, og til speed skating i hollandske Heerenveen (spilstop ved middagstid). Og fredag aften følger han op med tips til weekendens vintersport.

Find Nicolais tips her

Mads har også tips ude - langtidsspil (spilstop 13. og 22. november) der går på World Cup-sæsonerne i henholdsvis skiskydning og langrend.

Find Mads´ tips her

Nicolai Kristensen har leveret vinter-spilforslag til BetXpert siden januar 2003. Siden er det blevet til ikke færre end 1866 tips og en tilbagebetaling på 114%.


Mads har skrevet 280 BetXpert-tips siden 2006; og hans tilbagebetaling siger 123%.