I en uge uden det store fodbold-udbud (før lørdagens landskampe) er det rart at have andre kugler at rulle med... Såsom tennis og golf.

Golf er der masser af... I løbet af torsdag og fredag kan vi tilbyde en lang række tip fra eksperterne Kristian Mølholm og Peter Carlsen.

Gå ind på golfsiden og læs de grundige analyser (læg mærke til, at de forskellige turneringer beskrives øverst på siden, i Aktuelt-feltet): http://www.betxpert.com/ekspert/golf/

Sidste uge var ikke for heldig for Kristian og Peter, men bookierne skal nu ikke sove for trygt. Hævnens time er kommet.

US Open


Heller ikke tennis skorter det på i disse dage, hvor der jo er gang i US Open i New York. Torsdag og fredag har den nye tennisekspert Jesper Røjskjær således et par interessante, højoddsede fiduser.

Den ene endda til odds 5,20 (spilstop fredag kl. 17) !! Der er så også kun 25% chance for, at spillet går hjem, men det indebærer jo også et flot valuebet. Og som Andy Roddicks sensationelle farvel viser, så hænder de jo ind i mellem - overraskelserne...

Læs tennis-analyserne: http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/