Den populære Netflix-dokumentar 'Tiger King' har været på manges læber, siden den udkom i slutningen af marts måned. I kølvandet på programmet har Bwin* nu forskellige specialodds ude på potentielle fremtidige hændelser vedrørende nogle af personerne i programmet - heriblandt hovedpersonen Joe Exotic.  

Midt i krisen har der for mange af os været godt med tid til at få set en masse tv, film og serier. Den opsigtsvækkende og bizarre Netflix-dokumentar 'Tiger King' er en af de serier, som har fået allermest omtale den seneste tid. Programmets hovedperson er zooejeren Joe Exotic, der siden optagelserne er kommet i fængsel. Nu har bookmakeren Bwin* specialodds ude på en lang række ting angående nogle af programmets medvirkende. 


Du kan blandt andet spille på, om stjerneskuespilleren Leonardi DiCaprio skal spille John Finlay i en potentiel fremtidig film eller tv-serie. Dét og mange andre specialodds på Tiger King kan du finde nedenfor. 

Specialodds på Tiger King

Vinder Tiger King en Oscar for bedste dokumentar? Er Joe Exotic stadig gift med Dillon Passage den 31. januar 2021? Dette er blot nogle af mange specialodds, som Bwin* tilbyder i øjeblikket.

Vil Joe Exotic modtage en præsidentlig benådning inden 31. januar 2025? Højeste odds Bookmaker
Ja 8,00
Nej 1,05

Odds er senest tjekket tirsdag den 28. april klokken 13.35.

Specialodds på Tiger King Højeste odds Bookmaker
Joe Exotic er gift med minimum to mænd inden 31. januar 2025: Ja 5,00
Offentligheden ved, hvad der er sket med Don Lewis inden 31. maj 2021: Ja 5,00
Joe Exotic er stadig gift med Dillon Passage den 31. januar 2021: Ja 1,25
Kevin Bacon spiller Tiger King i en fremtidig film eller tv-serie: Ja 3,00
Brad Pitt spiller Tiger King i en fremtidig film eller tv-serie: Ja 3,50
Leonardo DiCaprio spiller John Finlay i en fremtidig film eller tv-serie: Ja 3,00
James Franco spiller Travis Maldonado i en fremtidig film eller tv-serie: Ja 3,50
Laura Linney spiller Carole Baskin i en fremtidig film eller tv-serie: Ja 5,00
Don Lewis er i live og bor i Costa Rica: Ja 15,00
Tiger King vinder en Oscar for bedste dokumentarfilm: Ja 11,00
Tiger King vinder en BAFTA-pris for bedste dokumentarfilm: Ja 7,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 28. april klokken 13.35. 

Det er endnu uvist, om der kommer en film om Tiger King, men det er ikke utænkeligt, når man tænker på den megen opmærskomhed, dokumentarserien har fået. Skuespillere som Edward Norton og Dax Shepard har tweetet om det, og Joe Exotic selv har ifølge co-producer på 'Tiger King' Rebecca Chaiklin sagt, at Brad Pitt burde spille rollen som ham. Det fortalte Chaiklin til The Hollywood Reporter. 

Hvorvidt der kommer en film eller ej, kan kun tiden vise, men det er allerede fastlagt, at der kommer en ny miniserie, hvor Kate McKinnon, der bedst er kendt fra Saturday Night Live, skal spille rollen som Carole Baskin. Denne serie kommer dog mere til at have fokus på Carole Baskin.