Er du glad for amerikansk fodbold, og kunne du godt tænke dig at se Super Bowl? Så læs med her. Flere bookmakere viser nemlig Super Bowl LIV på livestream.

En af årets helt store sportsbegivenheder løber af stablen natten til mandag dansk tid. Super Bowl LIV mellem San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs skal spilles på Sun Life Stadium i Miami. Og du kan se med ganske gratis. Det eneste, det kræver, er, at du har en konto hos fx Unibet eller bet365, der begge livestreamer kampen.

Livestream kampen hos Unibet

Bookmakerne spår en meget tæt kamp, men Kansas City Chiefs er smalle favoritter til at vinde Super Bowl nummer 54.

Livestream Super Bowl LIV hos Unibet og bet365

Det er muligt for dig at følge Super Bowl LIV hos Unibet og bet365. Disse bookmakere har sikret sig TV-rettigheder til begivenheden. På dansk flow-tv er det TV3+, der har rettighederne til kampen, som de har haft i mange år.

Livestreaming er populært, og du kan se Super Bowl LIV ganske gratis. Det eneste, det kræver, er, at du har en konto hos en af de to ovenstående bookmakere, og at du har penge på kontoen. Det er dog nok at have bare én øre stående. Minimumsindbetalingen hos fx Unibet er 80 kroner, og hos bet365 er den blot 50 kroner. Som skrevet behøver du dog blot at have én øre stående på din konto for at kunne se San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs dyste om Vince Lombardi-trofæet.

Sådan livestreamer du Super Bowl LIV

Hvis du ikke allerede har en konto hos eksempelvis Unibet, er det nemt at få en. Du går bare til Unibet, trykker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne. På under fem minutter kan du være klar til at livestreame Super Bowl LIV på god og lovlig vis.

Livestream kampen hos Unibet her

Kansas City Chiefs er smalle favoritter

Ifølge BetXperts ekspert Highroller er Kansas City Chiefs favoritter, men han vurderer det til at blive en meget tæt duel.

- Det kan blive både det ene og det andet. Jeg vil sige, at Chiefs er favoritter, men det bør være tæt. Deres evne til at komme tilbage i kampen har vist sig fænomenal, hvor de blandt andet hentede et 24 points forspring til Texans og vandt kampen med 20 point. Det er 50 år siden, de sidst stod i en Super Bowl, fortæller Highroller og tilføjer:

- Seneste indbyrdes kamp i august vandt 49ers. Den vandt de især på grund af fjerde quarter, og deres odds lukkede i 2,70 på udebane, så de to hold er meget lige, og det kan blive en tæt kamp, lyder det fra Highroller. 

Vindere af Super Bowl siden 2010:

2010: New Orleans Saints
2011: Green Bay Packers
2012: New York Giants
2013: Baltimore Ravens
2014: Seattle Seahawks
2015: New England Patriots
2016: Denver Broncos
2017: New England Patriots
2018: Philadelphia Eagles
2019: New England Patriots

Som listen antyder, er der ingen tvivl om, at 10'erne var Patriots' årti med tre Super Bowl-sejre. 00'erne var i øvrigt det samme. Her vandt New England Patriots ligeledes tre Vince Lombardi-trofæer. Bill Belichicks mandskab har været suveræne siden årtusindskiftet, hvor de har vundet i alt seks Super Bowls. Patriots deler førstepladsen over flest vundne mesterskaber med Pittsburgh Steelers. Ingen af de to hold er som bekendt at finde i årets Super Bowl, men hvis San Francisco 49ers vinder, så vil de tangere rekorden for flest vundne Super Bowls og komme op på siden af Steelers og Patriots. 49ers har ikke vundet siden 1995. 

Her kan du se Super Bowl LIV i tv

Hvis du vil se kampen på flow-tv, skal du tune ind på TV3+, der igen i år viser en af årets største sportsbegivenheder. Det er også muligt at se kampen på Viaplay, hvis du har sport med i dit abonnement.