Der findes kun ét fly, som flyver ud og hjem samme dag til Lissabon den 21. november, når FC København skal forsøge at få point i Champions League-kampen mod Benfica. Der er ingen billetter til salg på dette fly, men du kan vinde 5x2 billetter alt inklusiv med Unibet*!

Foruden fly og billet til kampen, så byder programmet på en kendt stand-up komiker, spiller, lækker middag og transport. Derudover vil der dukke en surpricegæst op til middagen i Lissabons centrum.

Alle som spiller 50 kroner på onsdagens kamp mellem FC København og Manchester United deltager automatisk i konkurrencen om to VIP-billetter til den vigtige udekamp tre uger senere. Der er 5x2 billetter på højkant.

Unibet* lokker med odds 7,5 på at FC København vinder og odds 4,00 på uafgjort mod Manchester United. Nye medlemmer hos www.unibet*.com får endvidere dobbelt op på deres indskud. Hvis du for eksempel sætter 100 kroner ind på en ny konto, så giver Unibet* dig yderligere 100 kroner at spille for.

Turen til Lissabon starter fra Kastrup den 21. november kl. 9.00 og turen går hjem igen umiddelbart efter Champions League-kampen.