Efter en begivenhedsrig lørdag der desværre blev præget af tekniske problemer, byder vi igen op til dans med en række friske søndags-fiduser - og muligheden for at vinde en brasiliansk fodboldtrøje. Tjek analyserne ud og bliv inspireret!

Sikke en lørdag! BetXpert blev brugt som royal spil-ekspert på TV2 i forbindelse med prinse-dåben - og cirka samtidig gik siden ned... Vi ser ud til at have problemer med båndbredden (serveren blev opgraderet mht CPU og RAM i november, og det hjalp i et stykke tid, men nu er siden igen meget træg ind i mellem) - noget som vi forhåbentlig får gjort noget ved snarest.

I mellemtiden holder vi vejret og håber siden kan klare søndags-trafikken. For der er masser at komme efter hos BetXpert denne kolde januar-dag...

Vi skal se på tennis og basketball (NBA) - og så skal vi have gang i en hulens masse fodbold. Vi kan tilbyde analyser af hollandsk, tyrkisk, italiensk, skosk, brasiliansk, engelsk, spansk og fransk fodbold!

Se en oversigt over BetXperts analyser, enten på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Fodbold-trøje på højkant

I forbindelse med den brasilianske kamp, Botafogo-Vasco da Gama (kl. 15:10), er der en klubtrøje på højkant. Læs følgende forum-tråd: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=19384&ForumID=1#2 og skriv derefter dit bud på resultatet af kampen i denne tråd: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=19386&ForumID=1#8