Frank Pilantra er kommet med ni tip i løbet af de seneste 30 dage. Heraf er otte gået hjem, med en tilbagebetaling på 158%.

Jo, man må sige Brasser-Frank er brandvarm for tiden. Eller skulle man sige: Ekstra brandvarm. Den samlede tilbagebetaling for den brasilianske Serie A i denne sæson, efter 114 tip, lyder nemlig på drønflotte 114%.

Så det går generelt vældigt godt for Frank Pilantra. Det er hans tredje sæson i træk med flot overskud; han lagde ud på BetXpert med en forkølet indsats i 2005 (90%), men siden har han scoret henholdsvis 117 og 113%.

Det går så strygende at Frank efterhånden har gjort sig fortjent til en royal titel. Ligesom vi har Kong Vinter (Nicolai Kristensen, den navnkundige vintersportsekspert), har vi derfor nu Frank Pilantra, Kongen af Brasilien - eller i folkemunde: Samba-Frank.

Denne søndag har Samba-Frank et tip til kampen mellem Internacional og Fluminense. Hjemmeholdet sparer alle sine stamspillere, mens udeholdet møder med fuld styrke. Læs analysen (spilstop kl. 22:10).

Se også BetXperts øvrige søndagsspil (vi har langrend, NFL samt tyrkisk, engelsk og italiensk fodbold på programmet) via denne oversigt.