Det er derby-dag i dag. I England er der lokalkamp i både Manchester og London, og i Frankrig dyster hovedstadsklubben PSG mod Lyon.

Og så er der selvfølgelig de mange andre spændende sportsbegivenheder søndagen byder på, herunder fra NFL...

14.30 spiller Manchester United mod bysbørnene fra City. Den etablerede gigant mod de nyrige opkomlinge. Vi har selvfølgelig en analyse af kampen.

Og det har vi også af London-opgøret mellem Chelsea og Tottenham Hotspur der begge er kommet godt fra start i denne sæsons Premier League. kl. 17.

Læs de engelske analyser og spilforslag her.

Kl. 21 gælder det braget mellem PSG og Lyon i Frankrig. Holdet fra hovedstaden mod Lyon der efter syv mesterskaber i træk måtte nøjes med en tredjeplads i sidste sæon. Læs analysen.

Inden da, kl 19, går dagens NFL i gang - med TV-dækning (på TV2 Sport - som BetXpert i øvrigt leverer tip til, hold øje med Elming & Bøjgaard i aften). Og vores to eksperter udi amerikansk fodbold har vanen tro forkælet vores læsere med en række grundige analyser og tips. Se dem her.

Endelig er der alle dagens andre analyser, fra cykling over trav til fodbold fra Italien, Sverige, Tyskland, Spanien og Brasilien. Se oversigten på forsiden af betxpert.com eller her.