Et velkendt scenarie: kampen man har spillet på er undervejs, og man kan ikke følge udviklingen i den. Fordi man er lige midt i skønsangen ved Tante Olga´s 80 års fødselsdag. Eller sidder i bussen, toget, bilen, på stranden, i biografen, you name it...

Scenarierne hvor man ikke kan følge netop dén kamp man har placeret sine spareskillinger på, er mange, men nu kommer der en sms-løsning, der både let og billigt hjælper til at lette disse kvaler.

4 kr. pr. live kamp / 1 kr. pr. slutresultat
Den SMS live score service som vi nu kan tilbyde i samarbejde med Scores2mobile har priserne helt i bund. For blot 4 kr. kan du sikre dig live opdateringer for en hel kamp, uanset hvor mange sms´er du modtager for kampen. Vil du hellere nøjes med at få slutresultatet, koster dette 1 kr. Absolut en af de billigste SMS live score services på markedet, og faktisk så billigt at den er et reelt alternativ til de forskellige wap-services på nettet.

Og så får du tilmed den første live kamp helt gratis, så du kan afprøve denne SMS live score service uden at det koster dig noget som helst!

Læs mere om vores SMS live score service på http://www.betxpert.com/sms.asp