Efter et par fine landskamp-dage, hvor BetXpert ramte 3 ud af 4 tip og fik en tilbagebetaling på 138%, vender vi os mod skisport. Der er nemlig VM i såvel skiskydning som alpint skiløb - og vi har tip til begge dele denne torsdag.

Verdensmesterskaberne i alpint skiløb foregår på bakkerne i svenske Åre, og her har Nicolai Kristensen i dag kig på Bode Miller, der kan være fremragende, men så sandelig også kan kikse i sin fartgalskab. I dag gælder det Super Combined (kl. 12:15) - hvor der både skal løbes styrtløb og slalom - og chancen for at amerikaneren IKKE havner i top10, er ganske pæn.

I skiskydning (VM løbes i Antholz i Sydtyrol) har Nicolai fat i en h2h mellem Sverige og Norge i Mixed Stafet (kl. 14:15). Sidstnævnte råder jo bl.a. over fænomenet Ole Einar Bjørndalen, men netop ham (og Linda Grubben) sparer nordmændene i dag, og dermed er nabolandet favorit i den indbyrdes kamp.

Læs analyserne (husk at tjekke om oddsene er faldet så meget at der ikke længere er tale om valuebets. Intet er sikkert, end ikke tip fra vores stærke vintersportsteam):

http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/