Spænd hjelmen og skøjterne - natten til fredag går det løs med den nye NHL-sæson. Og BetXpert er selvfølgelig klar med tips...

Christian Henriksen (der fik debut som BetXpert-ekspert i marts år - og lagde ud med en tilbagebetaling på 104% for 45 tips) har udlagt 4 analyser.

Den ene indeholder et langtidsspil der går på vinderen af titlen som sæsonens bedste rookie. Et andet går på Phoenix Coyotes (hvor mange grundspilssejre får holdet?); dette spil har dog først spilstop 30. oktober.

De sidste to analyser indeholder matchspil til første runde.

Den ene match spilles natten til fredag, dansk tid (kl 04:00) - i Canada: Vancouver Canucks mod Pittsburgh Penguin. Her forventer Christian en målfattig kamp mellem to stærke defensiver og to svækkede offensiver.

Den anden match spilles kl 19 fredag aften, dansk tid. Og hvorfor nu det? Fordi kampen spilles i Finland - som led i NHLs charmeoffensiv på denne side af dammen. Det er Buffalo Sabres mod Anaheim Ducks - og her har Christian fidus til ænderne. Dels fordi de har et bedre mandskab, dels fordi de - med 2 stærke finner på holdet - må formodes at få opbakning fra lægterne.

Se Christians NHL-analyser: http://www.betxpert.com/ekspert/christian-henriksen