Fredag morgen starter den 38. Ryder Cup på Celtic Manor i Wales. USA kommer med alle de store kanoner, mens Europa har valgt et mere ungt hold. Monty’s valg eller fravalg har da også været genstand for stor debat de seneste uger. Dog vil alt være glemt hvis de kan 12 udvalgte kan gøre det af med amerikanerne.

Et er dog helt sikkert og der er at det bliver tæt med en del spillere, som er med i deres første Ryder Cup. Dermed kunne der godt komme en del uafgjorte matcher og derfor har vi sammensat en fantastisk promotion til alle golf entusiaster.

Promotion - for kunder bosiddende i Danmark: Placer et spil på resultatet af en af de 24 matcher og hvis den match ender uafgjort, så vil vi refundere din indsats med et free bet (op til 500 kroner)!

· Der er ikke nogen begrænsning på antallet af matcher du kan spille på. Dog er bonus begrænset til 500 kroner per konto, per match

· Dette tilbud gælder kun single væddemål placeret før match start og kun på de 24 matcher ved dette års Ryder Cup 2010 (min. 50 kroner)

· Du skal placere dit væddemål på enten Europa eller Amerika, uafgjort tæller ikke med i denne promotion

 

Find de øvrige vilkår i denne promotion ved at trykke på Ryder Cup-bannet på forsiden af Sportingbet.