BetXpert missede 2 ud af 2 Europa League-tips i går. FCK var 6 minutter fra at holde uafgjort mod Marseille (kryds ville have givet odds 3,36), men snublede til sidst og tabte 1-3. Og Atlético der skulle have vundet til odds 1,73, fik kun 1-1 mod Galatasaray.


Til gengæld havde vi endnu en god dag ved Vinter-OL i Vancouver med 3 fuldtræffere ud af 4 tips og en dags-tilbagebetaling på 133%.

OL-overskud: 138%
Vores samlede OL-statistik ser endnu bedre ud. Siden De Olympiske Lege åbnede for en uge siden, har vi haft 36 spilforslag i ilden, og heraf er ikke færre end 27 gået hjem, til en tilbagebetaling på 138%.

Vi taler om spilforslag fra så forskellige områder som curling, kunstkøjteløb, luge, alpint skiløb, langrend, hurtigløb på skøjter, skiskydning...

Og OL er ikke slut endnu - Vancouver holder åbent til 28. februar, og det samme gør vores dygtige vinter-eksperter. I skrivende stund venter 11 tips (spilstop overskredet) på at blive afgjort, og 5 tips er stadig aktive og stadig spilbare (med forbehold for at odds kan være faldet):

BetXperts tips
Se vores OL-analyser på denne side.

Hold også øje med vores andre spilforslag. I dag, fredag, er der således tennis og dansk ishockey på programmet. Se analyseoversigten på forsiden af www.BetXpert.com eller her.