Oddslife.dk er et nyt dansk betting-site, hvor du kan placere virtuelle spil på alverdens fodbold-kampe og kæmpe med og mod dine venner om æren, point og præmier. I øjeblikket kører oddslife.dk en EM-konkurrence med præmier til de 50 bedste deltagere. Bl.a. kan du vinde sportsgear, gavekort og bonusser hos bookmakere.

Konceptet er simpelt: Ved oprettelse får du 10.000 point, som du skal forsøge at få til at yngle. Hen over EM kan du tippe på 1X2, over/under 2,5 mål og resultatet på alle kampe og når finalen er afviklet fordeles i alt 50 præmier, herunder VIP-arrangementer til Superliga-kampe, fodboldstøvler, gavekort og bonusser på konti hos Mermaidbet, Nordicbet* og Betsafe.

Et twist ved konkurrencen er, at du kan optjene ekstra point som du kan tippe for ved være aktiv på sociale medier, samt invitere dine venner til at deltage. På denne måde kan du give dig selv fordelen og tjene endnu flere point. Dog er det kun vundne spil der tæller med i den endelige stilling, så du skal ramme rigtigt hvis du vil have del i præmierne.

Besøg oddslife.dk her: http://www.oddslife.dk

Facebook: http://www.facebook.com/oddslife.dk

Twitter: http://www.twitter.com/oddslifedk