Odds 7,63... BetXperts nye tennismand Jesper Røjskjær har smidt sit allerførste eksperttip - og han lægger ud med manér!

Der er tale om dagens kamp på hardcourt i Montreal mellem den spanske wonderboy Rafael Nadal og argentinske Mariano Puerta. I øvrigt en gentagelse af årets French Open-finale, som Nadal jo vandt i fire sæt. Der er da heller ingen tvivl om, at Nadal igen er favorit, men Puerta har vist, at han kan ryste den spanske hurtigløber, og underlaget - hardcourt er hurtigere end grus - kan meget vel vise sig at være til argentinsk fordel.

Under alle omstændigheder er odds 7,63 alt, alt for højt.

Læs Jesper Røjskjærs grundige analyse - og overvej, om det mon ikke er et spil værd... (spilstop kl. 19): http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/#49480

Røjskjær gik i øvrigt gennem BetXperts kvalifikation med en tilbagebetaling på 153% for sine 17 tip, hvoraf de 13 gik hjem. Imponerende.

P.S. Den nye tennisekspert drager i dag på ferie til Afrika og kan derfor ikke levere analyser de næste 10 dages tid. Han når dog næppe frem i tide til at kunne kontakte en heksedoktor mhp voodoo-påvirkning af Nadal... Men tippet kan jo gå hjem alligevel - lad os håbe på en god start for Jesper Røjskjær og ønske ham en god ferie.