X Factor-feberen er på sit højeste – og efter semifinalen udråbte danskerne i diverse afstemninger Tine til storfavorit. Og hendes optræden med Gasolin-sangen This Is My Life har også fået oddssætterne hos Unibet* til at skifte mening.
 
”Jeg må indrømme, at Tine fuldstændig slog benene væk under os i fredags,” siger oddsansvarlige Kenneth Pedersen fra Unibet*

”Indtil semifinalen havde vi Thomas som favorit til at vinde, men jeg begyndte jo at tude da Tine sang This is my Life i fredags. Så man kan roligt sige, at der er sket et kæmpe favoritskifte i vores odds.”

"Tine og Thomas er de 2 i dansk X Factor-historie, som har bedst chance for at skabe sig et navn bagefter. Og det er jeg virkelig overbevist om, at de gør. Kvalitetsmæssigt har der efter min mening aldrig været nogen bedre end de her to."

Inden semifinalen gav en sejr til Tine pengene 7,50 gange igen, mens Thomas kun gav 1,40 tilbage for hver satset krone. Dermed står de spillere, som hele tiden har troet på den 16-årige sanglærke fra Lyngby, til at score en stor gevinst.

X Factor – Vinder
Tine 1,80
Thomas 2,35
Jesper 7,50