Nuværende formand Kai Holm stopper, og bestyrelsesmedlem Preben Staun udfordrer Nils Nygaard om formandsposten i Danmarks Idræts Forbund. Scandic Bookmakers er naturligvis ude med odds på begivenheden.

Legendariske Kai Holm, har meddelt sin afgang, men hvem der afløser den mangeårige formand for Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og tager posten på sportens mest magtfulde position, er et åbent spørgsmål.

Bestyrelsesmedlem Preben Staun (odds 2.20) er sammen med den nuværende næstformand, Niels Nygaard (1.60), storfavoritter hos Scandic Bookmakers til at overtage arven fra Holm (25.00), der af de danske oddssættere kun tildeles en lille chance for et overraskende comeback til posten, han i så mange år har bestridt – såfremt han skulle ombestemme sig og stille op til genvalg alligevel. Badminton-koryfæet Poul-Erik Høyer (4.00), der sidder i bestyrelsen i DIF skal heller ikke afskrives, ligesom fodbolddirektørerne Per Bjerregaard (8.00)og Flemming Østergaard (12.00) anses som værende outsidere til posten.

SPECIAL EVENTS 2006 - Kampvalg i DIF hos Scandic Bookmakers
- Hvem bliver den nye formand i Danmarks Idræts Forbund
Nils Nygaard 1.60
Preben Staun 2.20
Poul-Erik Høyer 4.00
Per Bjerregaard 8.00
Flemming Østergaard 12.00
Kai Holm 25.00