Tirsdag skal det største danske Counter-Strike-hold, Astralis, igen i ilden. Det sker klokken 22.00 mod amerikanske FaZe Clan i ESL Pro League.

Astralis var mandag i aktion mod Fnatic, hvor det blev til endnu et nederlag i anden fase af gruppespillet i ESL Pro League. Dermed har Astralis efter to kampe nul point på kontoen, hvilket placerer Astralis i den knapt så sjove ende af tabellen. Det er derfor et Astralis-mandskab under pres, der i aften klokken 22.00 møder FaZe Clan, der ligeledes er pressede og står noteret for nul point efter to kampe. 

Astralis har tabt deres to første kampe i fase to af gruppespillet med 2-1 mod henholdsvis NaVi og Fnatic. FaZe Clan har også tabt deres første par kampe med 2-1. Dét mod Fnatic og mousesports. 

Odds på Astralis - FaZe

BetXperts CS:GO-ekspert, eZo, har kigget på aftenens opgør, og han spår en tæt kamp mellem to pressede hold.

- Kampen mellem Astralis og FaZe bliver superinteressant. Begge hold har desperat brug for en sejr, hvis de vil videre fra anden fase af gruppespillet. Astralis har tabt deres første to kampe, og det samme har FaZe, fortæller eZo.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Astralis 1,57
FaZe Clan 2,50

Vi kan forvente en tæt kamp, vurderer eZo. Astralis er nemlig ikke lige så godt spillende, som de plejer at være i øjeblikket.

- Jeg tror, vi får en tæt kamp, for Astralis har ikke spillet lige så god CS, som vi er vant til at se fra dem, og FaZe har næsten været definitionen af "lige ved og næsten" mod topholdene i ESL Pro League. Alle fire kampe som FaZe har spillet imod top-10 hold i ESL er endt 2-1 i modstanderens favør, hvilket må være frustrerende for FaZe, siger eZo.

Spilforslag: FaZe vinder første map

BetXperts CS:GO-ekspert har også et spilforslag til aftenens kamp mellem de to formsvage storhold. Han tror på, at FaZe vinder første map. 

FaZe vinder første map Højeste odds Bookmaker
Ja 2,25

- FaZe kommer nok til at vælge Dust2 mod Astralis. FaZe vælger generelt den som deres map pick, når det er muligt, mens Astralis er nødsaget til at spille mappet, da de ikke spiller Mirage (hvilket er FaZe's bedste statistisk set). Vi så Astralis blive løbet over på CT siden af Fnatic, hvor de ikke så gode ud. Godt nok lavede de et comeback som T siden, men det var alt for sent. Jeg kan derfor godt se FaZe tage første map mod et Astralis-hold, som ikke har set godt ud på det sidste, lyder det fra eZo.

Kampen kan følges live på Twitch fra klokken 22.00.