På USAs nationaldag sidder amerikanske sportsfans nok og hepper på Lance Armstrong der gør comeback i Tour de France, men mon ikke de også vier en del opmærksomhed til en boksekamp i Hamburg...

I aften (kl. 20) møder det amerikanske sværvægtstalent Eddie Chambers nemlig den ukrainske tometer-mand Alexander Dimitrenko.

I denne kamp har amerikaneren rollen som underhund - en rolle som gør ondt i bokseglade USA der i så mange år dominerede sportens konge-vægtklasse, men som har måttet afgive tronen til Østeuropa (Klitschko-brødrene, med flere).

Men så meget desto mere vil det glæde de stars & stripes-klædte fans hvis Chambers overrasker. Og chancen er der bestemt. 

Dimitrenko, der både har stor rækkevidde og, trods sin størrelse, er temmelig adræt, er fortjent favorit. Men han har hidtil i sin karriere ikke været budt på særlig modstand, og det er ikke sikkert at han kan dominere den relativt lave, men hurtige, intelligente og præcise Eddie Chambers.

BetXperts nye bokseekspert Loke Barrett har skrevet en særdeles grundig og indsigtsfuld analyse af kampen - og har fundet et saftigt odds. Vi kan varmt anbefale at man læser den og eventuelt lader sig inspirere til en indsats.

Loke Barrett er kommet ind i ekspertpanelet via brugertip-systemet hvor han med brugerprofilen JayZ imponerede med flotte bokseanalyser.

Velkommen til Loke, og værsgo til BetXperts brugere.