I vores konkurrence i anledning af onsdagens CL-brag mellem Real Madrid og Man Utd var der ingen der ramte plet på alle 3 tip. Vi måtte derfor ty til lodtrækning...

Overvægten af tippene de 238 deltager i konkurrence var sat på Real Madrid, som havde opbakning fra 153 af deltagerne. Kun 23 havde tiltro til Manchester United, mens de resterende 63 altså ramte rigtigt med deres tip på en deling.

Blandt de 63 havde 25 gættet på at Cristiano Ronaldo ville score et enkelt mål, og derfor måtte spørgsmål 3 blive afgørende. Ingen i hele konkurrencen havde forudset at der ville falde 20 hjørnespark i kampen, og derfor måtte der lodtrækning til blandt dem der samtidig havde ramt plet på de første to tip.

To deltagere havde som det tætteste tippet på 15 hjørnespark i kampen, og en lodtrækning blandt disse to faldt ud til brugeren NowhereMan's fordel, og han har dermed vundet den iPad 3 WiFi 16GB (sponsoreret af Bet365*) der var sat på højkant i konkurrencen.

Vi takker alle der var med for deres deltagelse, og ønsker NowhereMan tillykke med sejren. Vi sender en email med detaljer til den email-adresse der er opført på brugerens profil.

Og bemærker i øvrigt at vi vender tilbage med en lignende konkurrence i næste midtuge!