Efter AGF’s katastrofale 0-3 hjemmebanenederlag til HB Køge i går, er trænersædet under Erik Rasmussen for alvor blevet brændende varmt.

En sæson der ellers startede fantastisk for den århusianske stolthed er endt i et resultatmæssigt mareridt – og risikoen for nedrykning er nu blevet et scenarie man bliver nødt til at leve med i Århus.

Ladbrokes giver derfor kun sølle odds 1,10 gange pengene igen på at Erik Rasmussen bliver den næste SAS Ligatræner der bliver fyret.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Vi forventede faktisk at tilgangen af assistenttræner, Stig Tøfting ville give en positiv effekt for det kriseramte AGF hold. Men i stedet leverede århusianerne årets mest pinlige præstation med 0-3 nederlaget til nedrykningsdømte, HB Køge. 

”Hvis Randers vinder over FC Midtjylland i aften ryger AGF under nedrykningsstregen. En situation der formentlig efterlader Erik Rasmussen med ganske få chancer for at fortsætte som cheftræner i AGF. Vi har desværre svært ved at se hvordan AGF skal komme ud af denne alvorlige krise. Derfor vil vi ikke blive overraskede hvis Erik Rasmussen bliver den næste SAS Ligatræner der ryger”


Næste SAS Liga træner der bliver fyret i 2010

Erik Rasmussen 1,10

Morten Wirghorst 2,50

Troels Bech 8,00

Lars Olsen 10,00

Michael Hemmingsen 19,00

Staale Solbakken 51,00

Magnus Persson 51,00

Ove Pedersen 51,00

Allan Kuhn 67,00