Mikael Kirk Simonsen, som i foråret vandt et sæde ved WSOP her på BetXpert, er nu sikker på at tage en klækkelig sum penge med sig hjem fra årets WSOP i Las Vegas.

Dag 3 er afsluttet, og der er nu blot 481 spillere tilbage af det oprindelige felt på knap 9.000. Heriblandt Mikael, sammen med ca. 12 andre danskere. Som alle nu er sikre på at få $26,389 med sig hjem i pengepræmier, og måske endnu mere...

Tidligt i morges dansk tid nåede spillerne ind i præmierækken, hvor de første præmiemodtagere fik $14,597 ud af deres deltagelse.

Undervejs på 3. dagen har flere store navne måtte lade livet inden pengene, bl.a. to tidligere vindere, Carlos Mortensen og Chris Ferguson, og også andre af de helt store navne, som Phil Ivey og Layne Flack har måtte lade livet i turneringen.

Michael går i aften kl. 21 dansk tid igen til bordet, og tager hul på 4. dagen, som forhåbentlig kan bringe ham endnu længere frem i pengerækken! Med en chips-stack på 245.000 (lidt over gennemsnittet), og en aktuel placering som nr. 124, er Mikael i det mindste stadig rigtig godt med!

Go Mikael!