Den danske bordtennisstjerne, Michael Maze, har netop tegnet en eksklusiv 2-årig kontrakt med det danske gamingsite Scandic Bookmakers.

Claus Gemal Rasmussen, direktør i Scandic Bookmakers siger om aftalen: - Vi er meget stolte af, at have indgået denne eksklusive aftale med Michael Maze. Michael er uden tvivl en af Danmarks største sportsstjerner, og vi ser meget frem til samarbejdet. Det, at Michael bliver en del af Scandic Bookmakers, vil styrke vores allerede stærke position på det danske marked.

Michael Maze vil være vores 'face' i vores markedsføring, på vores websites www.scandicbookmakers.com og www.scandiclive.com og ved diverse pokerturneringer.

Michael Maze: - ’Jeg har kendt folkene bag Scandic Bookmakers igennem længere tid og ved, de er meget dygtige og seriøse. Jeg glæder mig til at arbejde endnu tættere sammen med Scandic Bookmakers og er sikker på, det er et samarbejde, vi alle får stor glæde af.’

Scandic Bookmakers er et danskejet firma med residens i Malta. Siden firmaet blev grundlagt i 1997 har det oparbejdet en stor kundekreds i hele Europa. Det danske marked er det største. Scandic Bookmakers leverer konkurrencedygtige odds inden for et bredt udvalg af sportsbegivenheder, samt tilbyder poker og casino.