Inspireret af diverse superskurke går BetXpert benhårdt efter at erobre Verden - og i den forbindelse er det os en glæde at kunne meddele, at vi nu har plantet vores flag i såvel Brasilien som Argentina!

I begge fodboldligaer er der fiduser at hente - hvis man altså har indsigten. Og det har vores eksperter, der begge er lokalt bosiddende og behersker det lokale sprog, dvs. henholdsvis portugisisk og spansk.

I Brasilien sidder Frank Pilantra, der er helt nystartet som ekspert, og lørdag aften kl. 20 (dansk tid) præsenterer han sit kun andet eksperttip efter kvalifikationsperioden: Et under 2,5 mål-spil i Palmeiras - Internacional. Læs analysen: http://www.betxpert.com/ekspert/bra/#49500

Frank blev brændt af forleden af de forsvarende mestre fra Santos, der snublede mod et ydmygt oprykker-hold. Men der er gode chancer for, at heldet vender lørdag aften - i kval-perioden ramte Frank fire ud fem Over/Under-tip.

I nabolandet Argentina har vi Jess Smergel-Krogh. Rent faktisk startede han som ekspert i foråret, men computerproblemer og ligapause har holdt ham væk fra BetXperts i månedsvis. Nu er han tilbage - med et tip til søndagens sene aftenkamp (kl. 23:30, dansk tid) mellem Gimnasia Jujuy og River Plate: http://www.betxpert.com/ekspert/arg/#49473

Lad os håbe, resultaterne giver os lyst til at danse tango og samba!