En Ladbrokes engelsk kunde har i dag (onsdag), via en af Ladbrokes knap 2.500 spillebutikker, satset £100.000 (ca. 1,1 million DKK) på et væddemål der involvere 2 EM kvalifikationskampe.

Kunden har valgt at sætte sin million og tro på at Frankrig vinder over Færøerne og at Tjekkiet vinder over Irland i Dublin.

En fransk sejr giver hos Ladbrokes odds 1,01 gange pengene igen og Tjekkiet giver odds 1,83 gange pengene igen. Hvilket betyder at kunden står til at vinde £85.000 hvis resultaterne går hjem.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler “Dette er uden sammenligning det største væddemål vi har taget på aftens EM kvalifikations kampe. Umiddelbart virker det jo som en sikker investering for denne kunde. Men det er dog et faktum at Frankrig ikke kunne finde vej til netmaskerne I lørdags mod Skotland og der er ingen tvivl om at Irland vil gøre alt hvad de kan for at revanchere sig efter lørdagens fiasko mod Cypern”

Der er altså ingen tvivl om at der vil sidde en person et sted i England i aften og følge netop disse 2 kampe med lidt ekstra interesse – for at sige det mildt.

Find odds på alle EM kvalifikations kampene på Ladbrokes.com.