Forrige fredag ramte ishockeyekspert Mike Larsen odds 6,2 (og odds 4,0). Og minsandten om han ikke i går gentog successen...

 

Også denne gang tog han en sønderjysk skalp. I kampen mellem ganske hjemme- og formstærke Hvidovre og mestrene fra SønderjyskE (inde i en uvant dårlig periode), satsede han på hjemmeholdet til odds 6,0. Og hjemmeholdet vandt 6-1...

Mike Larsen er nu oppe på en tilbagebetaling på 131% for sine 2010-tips (107 styk); det er altså ikke bare hans højoddsere der har givet ham overskud.

I de seneste 30 dage, hvor han har ramt 17 ud af 22 spil, siger tilbagebetalingen skyhøje 195%.

Skøjterne holdes på isen

Mike er dog en erfaren better der holder benene på jorden (eller skøjterne på isen, om man vil). Han minder om at det går op og ned i betting, og advarer mod at spille hans tips blindt:

"Man er ikke bedre end sin næste analyse. Jeg håber stadig, at folk læser mine tips og vurderer ud fra det, som jeg har skrevet, om det er et godt spil eller ej.

Hvis folk bliver meget ivrige ved mine spil, så synes jeg, at I skal se en film, der hedder "Two For The Money" fra 2005. Et godt indblik i arbejde med betting..."