Efter tre ugers hårdt slid og masser af siddesår, mælkesukker og hudafskrabninger, når Tour de France-feltet denne søndag til Paris, hvor der sandsynligvis venter en hæsblæsende sprinterafslutning på Champs Élysées.

Desværre mistede Michael Rasmussen sin tredjeplads på lørdagens enkeltstart, hvor han pga styrt og defekter fik en elendig tid. Men bjergtrøjen er der ingen der kan tage fra ham.

Den gule trøje er også afsat - den sidder limet på Lance Armstrong, den amerikanske wonderboy. Men der er stadig kamp om den sidste af de tre vigtigste trøjer, den grønne pointtrøje.

Pt ligger Thor Hushovd til at tage den, men feltets bedste sprinter, Robbie McEwen, vil gøre alt hvad han kan for at fravriste nordmanden det famøse klædningsstykke.

Cykelekspert Thomas Foged Thomsen har udset sig en duel, ikke mellem McEwen og Hushovd, men mellem de to pointjægeres hjælperyttere Fred Rodriguez og Sebastian Hinault. Og i dét regnestykke bør Rodriguez have klart de bedste chancer for at komme først over målstregen - oddset på 1,55 må siges at være fint. Læs analysen (spilstop kl. 15): http://www.betxpert.com/ekspert/cykling/#49118