Den første kvartfinale lader til at være den mest spændende, når ubesejrede Holland og Brasilien kæmper om en plads i semifinalen.

Hvis du tror du ved, hvem der går videre til semifinalerne, så skulle du tage at deltage i dagens tilbud hos Bet24, for så har du chancen for at fordoble din gevinst!

Sæt et væddemål på præcis 110 kr.* på dem, som du tror går videre, og så fordobles din gevinst, hvis dit hold vinder efter forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence - Brasilien giver odds 1.42 for at gå videre og Holland 2.75!

Sæt dit væddemål - og sid så ned og nyd kampen og håb på en lang kamp ligesom sidste gang de to hold mødtes ved et VM, da Brasilien vandt efter straffesparkskonkurrence i 1998…

* Gyldig for væddemål for præcis 110 kr. på "To Qualify" på Holland - Brasilien d. 02.07.2010 (ikke livebetting). Det første væddemål på 110 kr. tæller. Bonussen bliver krediteret til din Bet24 konto inden for 5 arbejdsdage. Bonussen skal omsættes to gange til minimum odds 1.5, før udbetaling kan foretages.

** Vi tager forbehold for oddsændringer