Det kan godt være at der lige nu spilles VM i Fodbold, men i aften kl. 21.15 dansk tid er der dømt gyserlandskamp mellem Danmark og Sverige når 2 af Skandinaviens absolut bedste pokerspillere mødes i sommerens mest nervepirrende online pokerbegivenhed.

Martin Wendt får æren af at forsvare de danske farver når han skal op imod en af Sveriges største pokerstjerner, Bengt Sonnert.

Vinderen af denne Heads Up vinder en plads i Europas største TV pokerturnering, Ladbrokes Poker Million hvor 72 spillere skal spille om en samlet præmiepulje på 4,1 million $ og hvor vinderen alene modtager 1,2 million $.

8 danskere har allerede kvalificeret sig ud af de i alt 72 pladser hvilket er helt unikt taget i betragtning af, at spillere fra over 100 lande har mulighed for at kvalificere sig.

Der er altså lagt op til online poker action i aften på Ladbrokes Poker når det bedste Danmark og Sverige, p.t. har at byde på, tørner sammen.

Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på hvem der vinder og oddsene ser lige nu sådan her ud:

Bengt Sonnert (pkrbt) - odds 1.80
Martin Wendt (Pokerkluben) - odds 2.00

Begge spillere var i øvrigt med ved sidste års finalebord i Poker Million hvor Martin Wendt blev nr. 3 og Bengt Sonnert blev nr. 6

Vil man overvære Heads Up gyseren direkte så klik ind på www.LadbrokesPoker.com og find bordet under ”Poker Million” og ”$20 000 PMV Heads Up”.