Det går op og ned i tipning. For de dygtige går det mere op end ned. Og så er der sådan nogle som Kenneth Bech, håndboldekspert her hos BetXpert...

Siden han begyndte for to måneder siden, har han udlagt 28 tips. Heraf er ikke færre end 22 gået hjem, med et overskud på 17,75 enheder (samlet indsats 28 enheder, bruttogevinst 45,75 enheder) – og hans tilbagebetaling for perioden siger dermed 163%.

Et svimlende højt tal for så mange tips.

Skriv dig på hans mailingliste

Senest – i søndags - ramte han odds 1,91 for Zagrebs hjemmesejr over Flensburg.

Selvfølgelig vil det også gå nedad for Kenneth, men meget tyder på at hans opture vil være stærkere og give samlet overskud.

Det kan altså varmt anbefales at man følger hans tips. Man kan skrive sig på hans mailingliste og dermed få et praj når nye tips er lagt ud; gå ind på hans side og tryk på konvolut-symbolet i den sorte Ekspertprofil-boks til højre.

Hvis man selv har forstand på håndbold og/eller synes det er sjovt at tippe på det, kan det anbefales at man bliver medlem af Kenneths "Håndboldligaen" i gruppesystemet.

Nye tips ude

Kenneth har tre tips til denne tirsdag. Et polsk tip (kl. 18:30) og to spilforslag til landskampen mellem Frankrig og Rusland. Find dem her.