Ronaldinho spiller så vidt vides ikke håndbold - så selv om Barcelona også i dén sport er et fremragende hold, venter der måske en overraskelse i dagens Champions League-opgør i Makedonien: Vardar Skopje-Barcelona.

Kenneth Bech, BetXperts håndbold-mand, peger især på 2 ting, der får odds 4,6 (Centrebet) til at virke overvældende flot: Vardar er et rigtig godt hjemmehold, pisket frem af fanatiske og larmende tilskuere. Og Barcelona har endnu ikke fået point på udebane i CL-puljen...

Kampen spilles kl 18. Se Kenneths analyse hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/hb/#42534

I øvrigt kan BetXpert denne lørdag byde på et varieret udbud af analyser. Klaus Berthelsen lokker med odds 7,82 på udesejr til Milton Keynes i England League One (tredjebedste række). Og er man til krydser, fås en række af slagsen i engelsk, spansk, fransk og dansk fodbold.

Jep, SAS-ligaen og dermed vores 2 eksperter på området, Anders og Rasmus, ruller sig også ud i dag. Blandt andet er der topkamp kl. 15 mellem Brøndby og Viborg. Her forudser BetXpert et kryds, mens vi venter hjemmesejre til henholdsvis Esbjerg, FCM og OB.

Læs SAS-liga-analyserne hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/dan/